A design nemcsak az, amit látunk és érzünk vele kapcsolatban. A design az, ahogyan működik.

Webhelyek és webes alkalmazások készítése a Tukan fő szolgáltatása. Olyannyira bosszantott minket a weboldalak és mobilalkalmazások rossz megjelenése, gyenge felhasználói élménye és teljesítménye, amelyekkel rendszeresen találkoztunk, hogy elhatároztuk, teszünk valamit ez ellen és javítunk rajtuk. Azóta nincs megállás. Nagy örömöt jelent számunkra, ha ügyfeleinket végigvezethetjük a digitális világon és megismertethetjük velük, hogy mit lehetne tenni látogatóik élményének javítása érdekében.

Mindent házon belül fejlesztünk, tehát semmilyen feladatot nem szervezünk ki. Garantáljuk, hogy a létrehozott kód az általunk elvárt minőségű, azaz optimalizált, gyors, megbízható és biztonságos. Ez jelentős előnyt biztosít számunkra a legtöbb ügynökséggel szemben, akik a fejlesztéseket informatikai cégeknek szervezik ki, és a design, felhasználói élmény, valamint az eredmények elvesznek a fordítás során. Nem is beszélve az utána következő karbantartási rémálomról. Világszínvonalú fejlesztőink jóval korábban tanultak meg kódolni, mint vezetni, és ez meg is látszik…

Számos e-boltot/webáruházat, extranetet, egyéni funkciókat hoztunk létre az egyedi üzleti igények kielégítésére, mindig a teljesítményre, megbízhatóságra és biztonságra összpontosítva.

Büszkék vagyunk a különböző projektek széles skálájára, amelyeken dolgoztunk, hiszen egyedülálló betekintést nyújtott a különböző iparágakba és a legjobb gyakorlatokba a nagyszerű eredmények elérése érdekében. Tekintse meg Ön is.

A márka az, amit mások mondanak Önről, amikor Ön nincs jelen.

A márkák bizalmon és megítélésen alapulnak. Dolgoztunk a világ néhány legértékesebb márkájával (HSBC, GE, Chanel, …), és biztosítjuk ügyfeleink számára a megszerzett tudás előnyeit.

Velünk élvezheti a hosszútávú pozicionálás előnyeit, így vállalata fejlődése már a kezdetektől teljes környezetbe ágyazódik. Mielőtt hozzáfognánk a tervezéshez és kommunikációhoz, megértjük hosszútávú terveit, és hogy ez mit jelent a célközönsége számára.

Digitálisak vagyunk a szívünk mélyéig és megértjük, hogy ez nem jelenti azt, hogy a hagyományos média eltűnt, ezért nem csak hagyományosabb szolgáltatásokat nyújtunk (logótervezés, brosúrák, irodaszerek, prezentációk, …), hanem kiegészítjük digitális ecsetvonásainkkal is. Segítünk, hogy márkája kiemelkedő, feltűnő, megjegyezhető legyen, és mint nagyon értékeset tartsák számon.

A digitális megoldások állandóan zavart okoznak és annyira mások, hogy a legtöbb vállalkozásnak tanácsadásra van szüksége.

Talán már Ön is ismeri az alábbi globális digitális játékosok jelenlegi helyzetét:

– A világ legnagyobb taxivállalata, az Uber, nem rendelkezik saját autókkal.

– A világ legnépszerűbb médiavállalata, a Facebook, nem hoz létre tartalmat.

– A világ legértékesebb kiskereskedője, az Alibaba, nem rendelkezik készlettel.

– És a világ legnagyobb szállásadója, az Airbnb, nem rendelkezik ingatlannal.

Tehát nyilvánvalóan nagymértékű átalakulás megy végbe a különböző iparágakban. Ha emlékszik, milyenek voltak a dolgok az okostelefonok, tabletek és a világhálót megelőzően, akkor fel kell tennie magának nemcsak azt a kérdést, hogy az Ön vállalata kihozza-e abból a legtöbbet, ami ma a versenytársainak is rendelkezésre áll, hanem azt is, hogy nem lesz-e hátrányban, amikor zavar következik be. „Amikor” és nem „ha” bekövetkezik, mert mi tudjuk, hogy be FOG következni.

A Tukan számos iparágban (bankok, biztosítók, energiaszektor, gyártás, luxusipar, mezőgazdaság, kiskereskedelem), nagyon különböző problémák kapcsán (munkatársak és ügyfelek oktatása, innovációtámogatás, tervezés, projektmenedzsment) több kontinensen szerzett tapasztalatot. Ezért biztosak vagyunk abban, hogy tudásunk hatalmas előnyöket hozhat vállalata számára, akár javítást célzó megoldásokról, akár az ügyfelei, munkatársai és érdekelt felei által oly áhított digitális világba való lépésről van szó.

A legjobb marketingszövegen nem érzhető a marketing.

A szövegírás nagyon indokolt művészet; személyesnek, emocionálisnak kell lennie, hogy kapcsolatot teremthessen. A gondosan megválasztott szavak és kifejezések összessége hatalmas különbséget jelent a közönség megnyerésében. 6 alapvető emberi szükségletünk van (bizonyosság/kényelem, bizonytalanság/változatosság, jelentőség, szeretet és kapcsolat, növekedés, közreműködés), és ezek közül egyet vagy többet mindannyian fontosabbnak tartunk a többinél. Egy profi szövegíró olyan tartalmakat ír, amelyek ezen igényekre hatnak és segítenek azokat beteljesíteni. Ez hozza a valódi elköteleződést, hiszen az olvasó cselekedni akar és kielégíteni az igényeit. A digitális megoldások egyfajta azonnalisággal egészítik ezt ki, hiszen a legtöbb esetben azonnal ki tudjuk elégíteni az igényt.

Ezen túlmenően, a szövegírás azt is biztosítja, hogy a keresőmotorok, mint pl. a Google, elolvassák a tartalmat és értékeljék aszerint, hogy mit keresnek a látogatók, ezért a keresőmotorokra történő optimalizálás, vagy angol rövidítését használva, SEO, a digitális szövegírók egyik kulcsfontosságú feladata. Jelenleg például több multinacionális vállalatnak több különböző nyelven is segítünk digitális szövegeik megírásában.

Sokkal könnyebb vállalkozását kétszeresére növelni a konverziós arány megkétszereződésével, mint a forgalom megkétszerezésével.

A digitális marketing számos területet lefed, amelyek azonban folyamatosan fejlődnek. A keresőmotor-optimalizálás például a szövegírásra, a megfelelő webfejlesztésre és a gyors, megbízható tárhelyszolgáltatásra épül, de az is fontos, valójában hogyan irányul a forgalom az oldalra – leányvállalatokon, partnereken, blogokon, közösségi médiákon, marketingkampányokon stb. keresztül. A digitális marketing szakértő kreatív (olyan kampányokat készít, amelyek felébresztik az emberek érdeklődését) és erős elemzői képességekkel rendelkezik a kampány oly módon való megtervezéséhez, hogy a célok eléréséhez szükséges erőforrásokat értékelje, eredményeit folyamatosan elemezze, és változtatásokat eszközöljön javításuk érdekében. Azok az idők, amikor egy kampány egyetlen csatornán érzésből indult és a végéig változtatás nélkül futott, már rég elmúltak…

A Tukan tapasztalt digitális marketing szakemberei adatokat reggeliznek, ebédelnek és vacsoráznak és szívesen találnak ki új ötleteket célközönségük különböző csatornákon történő elérése érdekében. A közösségi médiák bevonása egy igazán sikeres kampányba elengedhetetlen, és a hagyományos marketing költségek töredékéért megtehető!

Az Ön nyugalma érdekében, mi végezzük a nehezét

A tárhelyszolgáltatás nem egyszerű feladat. Folyamatos optimalizálást (hardver, szoftver, hálózat), védelmet (megelőzés, tűzfal, biztonsági modulok, IP-blokkolás, napi frissítések, értesítések) és csúcsminőségű támogatást (napi 24 órás felügyelet és azonnali intézkedések, hiba utáni visszalépési lehetőségek, átvételre kész biztonsági mentések) jelent.

Ön szerencsés, hiszen mi ezt annyira élvezzük, hogy mindig az elsők között értesülünk a digitális világ legújabb termékeiről, történéseiről. Kizárólag a legmegbízhatóbb és legértékesebb berendezéseket és szoftvereket használjuk, így Önnek nem kell aggódnia. Ha mi gondoskodunk a digitális platformjáról és e-mailjeiről, Ön biztos lehet abban, hogy azok jó kezekben vannak.

Dedikált tárhelyet kínálunk a nagy oldalaknak és osztott tárhelyet a kisebb helyigényű weboldalak számára. Más szolgáltatóktól eltérően, mi ellenőrizzük a szervereket és az oldalakat, tehát mi optimalizáljuk a hardvert és a szoftvert is, ami megbízható szolgáltatást biztosít.

Becsüljük alkotásainkat, nem azért dolgozunk az Ön márkáján és weboldalán, hogy egy lassú szerver tönkretegye az erőfeszítéseinket. Ezért szervereink a szükségesnél nagyobb kapacitással rendelkeznek, hogy egy kampány során a látogatók számának növekedésével is könnyedén megbirkózzon. Ön nem fog lassú vagy üres oldalakat tapasztalni a karácsonyi vagy nyárvégi akciói során!