Kik vagyunk?

Tukan

Mindannyian felhasználók vagyunk és a sok rossz tapasztalat után úgy döntöttünk, hogy tennünk kell valamit a változásért.

Több mint 15 éve foglalkozunk designkészítéssel és komplex nemzetközi digitális megoldások megvalósításával a világ legnagyobb vállalatai számára. Szeretjük, amit csinálunk!

A csapat a Tukan mögött – a világhírű “Los Tukanos“!

Bemutatkozzunk?

Rendben. Nem vagyunk szégyenlősek! 😉

Stéphane Atthar

Stéphane Atthar

Az irányító
A HSBC Bank CRM és egyéb digitális újításainak bevezetésével töltött 12 év világ körüli utazás után alapítottam meg a Tukant, hogy valóra váltsam álmomat, és javíthassak a környezetem ügyféltapasztalatain. 2014-ben Budapesten telepedtem le feleségemmel és 6 éves kislányommal.
Nikoletta Lendvai

Nikoletta Lendvai

A felügyelő
Az ING biztosító pénzügyi területein dolgoztam, ezen belül nemzetközi projekteket koordináltam Közép- és Kelet-Európában több mint 13 évig. Három évet töltöttem el Amszterdamban. Megalapításakor csatlakoztam a Tukan-hoz és azóta is élvezek minden itt töltött pillanatot. Londonból költöztem Budapestre a családommal 2014-ben.
Peter Molnar

Peter Molnar

Aki soha nem alszik
A kódolás hobbiként indult, de már 10 éve ezen a pályán vagyok. Többek között PHP, CSS, JS, HTML programozás, valamint a WordPress fejlesztés tölti ki a mindennapjaim, de mindent megtanulok, amire szükségem van. Több nagysikerű WordPress plugint és témát készítettem. Foglalkozok még SEO-val és CRO-val is. Etikus hackerként imádom az online biztonsággal kapcsolatos kihívásokat!
Roland Rigo

Roland Rigo

Front-end varázsló
Weboldal-fejlesztéssel 14 évesen kezdtem el foglalkozni. Egy kaszinó osztójaként szerzett pár év tapasztalat után úgy döntöttem követem a web iránti szenvedélyemet. Az időm nagy részét Photoshop, CSS and webes felületek között töltöm. Nemrégiben nősültem meg és Kecskeméten élek (1 órányi autóút Budapestről).
Szabolcs Rigo

Szabolcs Rigo

Web nindzsa
Több év egyetemen töltött idő és keresgélés után (számvitel) úgy gondolom, hogy megtaláltam a hivatásom. 2014 óta dolgozom front-end fejlesztőként és 2017 elején csatlakoztam a Tukan csapatához. Budapesten élek, de minden hétvégén Kecskemétre utazom, ahol mindig vár rám a kedvenc Pöttyös túró rudim!
Adrien Foulon

Adrien Foulon

Éjjeli bagoly
Az első aknakereső játékomat 13 évesen készítettem el egy tudományos számológépre. Ekkor fedeztem fel, hogy jó érzékem van a programozáshoz, logikához és algoritmusokhoz. A tudásomat autodidakta módon sajátítottam el szenvedélyemnek és tudásszomjamnak köszönhetően. A programozás mellett a designkészítést is nagyon szeretem, így rendszeresen megdolgoztatom mindkét agyféltekém. Tanulmányaimat a párizsi ECE és EPITECH iskolákban végeztem.
Elvira Faizullina

Elvira Faizullina

Project Manager
I’m passionate about learning new things, discovering new countries & cultures. In 2015, after completing my bachelor program in Kazakhstan, I decided to pass my Masters in Budapest and started working there in Sales, Business Development, Project Management and I’m very excited to learn more.
Clarence Joubert du Cellier

Clarence Joubert du Cellier

Key Account Manager
After 9 years in Budapest, I am back in my homeland the South West of France. I did not forget Hungary & my Hungarian friends though! That’s why I am particularly happy and proud to use my skills at Tukan today. Happy he who, like Ulysses, has returned successful from his travels and continues the… digital adventure.
Charline Girard

Charline Girard

Digital Marketing Specialist