Kik vagyunk?

Tukan

Mindannyian felhasználók vagyunk és a sok rossz tapasztalat után úgy döntöttünk, hogy tennünk kell valamit a változásért.

Több mint 15 éve foglalkozunk designkészítéssel és komplex nemzetközi digitális megoldások megvalósításával a világ legnagyobb vállalatai számára. Szeretjük, amit csinálunk!

A csapat a Tukan mögött – a világhírű “Los Tukanos“!

Bemutatkozzunk?

Rendben. Nem vagyunk szégyenlősek! 😉

  • Budapest, Bécsi út 250
Stéphane Atthar

Stéphane Atthar

Az irányító
A HSBC Bank CRM és egyéb digitális újításainak bevezetésével töltött 12 év világ körüli utazás után alapítottam meg a Tukant, hogy valóra váltsam álmomat, és javíthassak a környezetem ügyféltapasztalatain. 2014-ben Budapesten telepedtem le feleségemmel és 10 éves kislányommal.
Nikoletta Lendvai

Nikoletta Lendvai

A felügyelő
Az ING biztosító pénzügyi területein dolgoztam, ezen belül nemzetközi projekteket koordináltam Közép- és Kelet-Európában több mint 13 évig. Három évet töltöttem el Amszterdamban. Megalapításakor csatlakoztam a Tukan-hoz és azóta is élvezek minden itt töltött pillanatot. Londonból költöztem Budapestre a családommal 2014-ben.
Adrien Foulon

Adrien Foulon

Éjjeli bagoly
Az első aknakereső játékomat 13 évesen készítettem el egy tudományos számológépre. Ekkor fedeztem fel, hogy jó érzékem van a programozáshoz, logikához és algoritmusokhoz. A tudásomat autodidakta módon sajátítottam el szenvedélyemnek és tudásszomjamnak köszönhetően. A programozás mellett a designkészítést is nagyon szeretem, így rendszeresen megdolgoztatom mindkét agyféltekém. Tanulmányaimat a párizsi ECE és EPITECH iskolákban végeztem.
Roland Rigo

Roland Rigo

Front-end varázsló
Weboldal-fejlesztéssel 14 évesen kezdtem el foglalkozni. Egy kaszinó osztójaként szerzett pár év tapasztalat után úgy döntöttem követem a web iránti szenvedélyemet. Az időm nagy részét Photoshop, CSS and webes felületek között töltöm. Nemrégiben nősültem meg és Kecskeméten élek (1 órányi autóút Budapestről).
Elvira Faizullina

Elvira Faizullina

Project Rockstar
Szenvedélyem az új ismeretek elsajátítása valamint az új országok és kultúrák felvedezése. 2015-ben miután Kazaksztánban befejeztem az alapfokú egyetemi tanulmányaimat úgy döntöttem, hogy Budapesten beiratkozom egy mester fokozatú képzésre. Ezzel egyidőben elkezdtem az értékesítés, az üzlet fejlesztés valamint a projekt management területein dolgozni és már alig várom, hogy még több ismeretre tehessek szert.
Szabolcs Rigo

Szabolcs Rigo

Web nindzsa
Több év egyetemen töltött idő és keresgélés után (számvitel) úgy gondolom, hogy megtaláltam a hivatásom. 2014 óta dolgozom front-end fejlesztőként és 2017 elején csatlakoztam a Tukan csapatához. Budapesten élek, de minden hétvégén Kecskemétre utazom, ahol mindig vár rám a kedvenc Pöttyös túró rudim!

Bálint Somos

Média Mogul
Szerencsés vagyok, mert a munkám a hobbim és a szenvedélyem is egyben! 7 év nemzetközi filmes és fotós karrier után költöztem haza újra Magyarországra. Célom, hogy olyan filmeket adhassak át az ügyfeleknek, ami igazi értéket képvisel a számukra. Nem érem be kevéssel, mindig kíváncsi vagyok új technológiákra és kihívásokra.

Balázs Ősz

Beach Boy
Első számítógépem 12 évesen egy ZX Spectrum volt, ami annyira magával ragadott, hogy azóta is töretlen az érdeklődésem a számítástechnika iránt. Még egy programozó főiskolát is el kellett hozzá végeznem, hogy rájöjjek, mindenkinek jobb ha csak egy lelkes felhasználó maradok. Nagyon élvezem hogy tolmács lehetek a hétköznapi emberek és a fejlesztők között és ezáltal remek projektekben vehetek részt a Tukan csapatával.

Victor Personnettaz

Pacsirta
A számítástechnikát a CESI mesterképzése alatt ismertem meg és azonnal beleszerettem. Most, hogy végeztem az egyetemen, mindig új kihívásokat keresek. A fő célom hogy a lehető legszebb weboldalakat készítsem el a legújabb technológiák használatával.